milesz vacsira? pizza. hm..milyen meglepő!

Buon giorno!

Tegnap volt a 3. napom a suliban ezúttal pozitív és negatív benyomásokkal is.

Nuovi media (új média):

Az óra úgy kezdődött hogy a tanár..aki ezt a tárgyat tartja nem tudta bedugni a pendriveot a gépbe.nemtudott belépni a gépbe, szóval semmilyen technikai dologgal kapcsolatban nem volt tisztában. elég zavartan viselkedett majd kb félóra elteltével nagynehezen megkezdte az órát. nagyon gyorsan és unalmasan *unottan beszélt.abszolút nem kötött le..pedig a tárgy nevéből kiindulva ezt az órát lehetne az egyik legizgalmasabban megcsinálni..
Na mindegy.a lényeg hogy abszolút nem volt egy érdekes óra.
Itt viszont több erasmusos is volt: a múltkori német lány egy másik német lány szintén szeptember óta. egy belgafiú, egy svájci lány meg 2 másik lány nemtudom  honnan de ők franciául beszéltek egymással, és bár elsőre nyitottnak tűntek..annyira nem voltak azok.
Óra után..lényeg a lényeg odamentünk a tanárhoz. hogy infókat kérjünk. egyből úgy kezdi mennyi erasmusos. mit akartok..namondom milyen kedves. *hozzátenném a tanár neve fordításban csikóhal..szerintem ez vicces... egy picit.)
Szóval.a tantárgyi követelmények 2 zh PLUSZ vizsga PLUSZ csoportmunka (egy applikációt kell csinálni) namondom köszi akkor engem nagyjából itt ellehet felejteni..ennyit nem ér az egész.
De amivel igazán felhúzott. hogy kérdeztem még tőle valamit. olaszul. és belátom hogy nem a legjobb az olaszom és bonyolult dolgokat nehezen nyögök ki...de eddig még aki meg akart érteni annak sikerült is. kivéve ez a tanár..rámnéz mint valami hülyére. és közli hogy ő egyáltalán nem érti mit akarok mondani. (pedig szeirntem tényleg meglehetett érteni..) és hogy beszélek-e esetleg angolul..
Hát persze..csak ő meg angolul nem értette meg a kérdést...nahagyjuk.. ide nem fogok járni az tuti. aki már az elején ennyi segítőkészséget mutat. attól nem sok jót várok..

Storia economica:

Ez a tárgy a statisztika-tanulmányok épületben volt.a tanár normális. tényleg csinál diákat szóval lehet jegyzetelni.+ nagyjából az óra 70-75%át értem..mármint amiről magyaráz. tök tisztán és tagoltan beszél olaszul.. szemben a csikóhalbácsival..

Este elmentünk a török spanommal befizetni a POOLPARTYt ( ma lesz) +rávettem a lakótársam, hogy ő is jöjjön.
+vacsira pizza: articsókás

egyéb:
Amikor a múltkor írtam, hogy az olaszok simán elmennek suliba melegítőben. hát ez még nem a jéghegy csúcsa..mert bulizni is simán elmennek melegítőben..


Hétvégére hazamegy az összes lakótársam :(

puszi