napjaim.

és végül mára egy utolsó bejegyzés..

az utóbbi napjaimról.meg a következőkről.

nos a program hihetetlen sebességgel változik...úgyvolt, hogy ezen a hétvégén megyünk rómába..de végül nem..csak jövőhétvégén..ezért kitaláltuk, hogy akkor ezen a hétvégén elmegyünk Toscánába.kocsival.
bérlünk kocsit, szállást, stb.
csupán egy a bökkenő, hogy csak az fizethet, aki vezetni fog,... a barátnőmnek meg lejárt a bankkártyája..viszont egyedül ő 25 év feletti...25 év alatt ugyanis sokkal drágább a bérlés.
*egyébként itt nincsen zéró tolerancia., ha legalább 3 éve megvan a jogsid simán megihatsz egy sört vagy egy pohár bort)

szóval a toscána trip lefújva..helyette a barátnőim elmennek pisa-luccába szervezett úttal..én szerintem majd egy másik toscánai kirándulásba fogok becsatlakozni.

úgyhogy most épp azon vagyok, hogy keressek embereket akik ezen a hétvégén szívesen elmennének ravennába vagy san marinoba.

Hétfőn volt az olasz nyelvi kurzust lezáró vizsga. nem volt nehéz..egyedül a futuro compostoban nm voltam biztos. de csak 2 ilyen mondat volt.úgyhogy biztos meglesz.

kedden úgyvolt, hogy prezentációt tartunk..(mostmár nagyjából összeállt a kép, hogy miről szól ez a tantárgy...egy hónap után..) de a tanár végül nem minket választott..úgyhogy a következő órára csinálhatunk egy újabb prezit.

tegnap ismét találkoztam a bolognai ismerősömmel aki pesten volt erasmuos. este pedig a lakótársaim egyik barátja. a perui srác gitározni tanított..hát nem vagyok egy santana :D :D de még talán lehet belőlem valami..utána elmentünk kajálni..és találkoztunk valószínűleg a hét marketingesével...

jöttünk már hazafele amikor szembejött velünk egy 50körüli punkforma. és osztogatott mindenkinek egy kis kártyát, hogy vasárnap lesz az esküvője ezen a helyen, menjünk el..
a kis kártyán csupán egy étteremnek a komplett ismertetője volt..esküvő valószínűleg nem lesz,..de ha elmész..valószínűleg már úgysem jössz vissza, ottmaradsz vacsorázni..

Hétvégén egyébként 8 pénteken), sörtfőzünk a lakótársaimmal. ( vettek kellékeket meg minden) meg teleültetjük a balkont növényekkel, lesz eprünk is! :)

Egyik nap itt volt Marina az argentín barátnőm. kinézett az ablakon és nézte a csillagokat. és ami érdekes., hogy elkezdte magyarázni, hogy ez meg az a csillagkép náluk feljebb van az égen..és nem ott ahol itt látszik.

egyébként jövőhéten napfogyatkozás nem..?
mára ennyi.puszi :)