semmi extra.

Sziasztok!!

Tegnap igazából nem történt semmi különösebben izgi..voltunk bulizni de ennyi nagyjából. A lakótársammal Tommal meg a barátaival. Nagyon aranyos mindenki. tényleg nagyon jó kis társaság! :)

És elég sokat megértek az olaszukból.Szinte mindent! 
+megvan a nyelvkönyvem..és vettem egy sapit.
Jaigen..háthogy tegnap mivolt a városban...ekkora banzájt csapni a valentinnapozásnak! :D

Meyek békésen. sétálgatok..majd kiérek a helyi Váci utcára (ami egyébként hétvégén csak a gyalogos forgalom részére van fenntartva egyébként autós) és szembejönvelem 5000 ember. mindenki piros szivecskelufival vagy virággal..
aztán hamar rájöttem hogy a Bershkában osztogatják a lufikat.Nagyon vicces, némelyiken olyan felirat volt hogy i <3 wifi, i <3 frenchfries..meg a stb szokásos: my boyfriend meg my girl, én viszont...: i <3 my cat-eset kaptam..másodjára mert először wifi-set akartak rámsózni..namondom azért mindennek megvan a határa, ennyire nem vagyok kocka.
Anya majd adjátok át Viktorkának :D

Még egy dolgot meg kell jegyeznem..hogy menyire nem tájékozottak a helyiek. hogy nem hallottak még a Balatonról, a Szigetről, a Soundról, a pálinkáról...a gulyásról legalább igen..VISZONT.ugyanakkor nagyon nyitottak is.kérdeznek és vicces, olykor aranyos kérdések tömkelegével árasztanak el.pl a nyelvvel kapcsolatban. tudják hogy minden mástól különbözik, az egyik lány (mondjuk valószínűleg ő a cseh származású anyukája miatt) tudni vélte hogy a magyarban vannak szláv eredetű szavak, kérdezik hogy vannak-e nálunk olyasmi helyek mint amilyen bulihelyen tegnap voltunk (kb mint doboz.), stb. SZóval a lényeg hogy érdeklődőek..tegnap délután végignéztük a magyar fesztiválok aftermoviejait. szigettől ozoráig.úgyhogy mostmár mindenki képben van :D

Illetve: ezt a képet küldeném még így ebéd előttre! ;)

nahelóka.